Corona

 

 

Corona en reparaties aan huis.

Omdat de apparaten die wij repareren onder de eerste levensbehoeften vallen, blijft onze servicedienst ondanks corona gewoon bestaan. Wanneer u problemen heeft met uw apparaat kunt u deze langsbrengen of een afspraak inplannen voor een bezoek aan huis. We vragen u om tijdens reparaties aan huis voldoende afstand te houden van onze monteurs. Heeft u corona gerelateerde klachten? Laat het ons dan alstublieft weten. We plannen een nieuwe afspraak zodra u een negatieve testuitslag hebt ontvangen.

 

 

 

 

Openingstijden winkel en telefonische bereikbaarheid

Onze winkel is geopend voor het brengen en afhalen van reparaties en het ophalen van uw bestelling. Daarnaast is ook ‘ winkelen op afspraak ‘ mogelijk. Voor deze laatstgenoemde optie is slechts beperkt gelegenheid gezien de beschikbare ruimte in onze winkel en de geldende regels hieromtrent. We vragen u om voldoende afstand te houden van onze medewerkers. Heeft u corona gerelateerde klachten? Blijf dan alstublieft thuis.

Telefonische bereikbaarheid:

 

 

Hoe plaats ik een bestelling of vraag ik advies?

Telefonisch

U kunt telefonisch bestellingen plaatsen, adviezen vragen of een afspraak inplannen om langs te komen in onze winkel. Omdat de mogelijkheid tot winkelbezoeken beperkt is, is onze wachttijd mogelijk wat langer dan normaal. Wij hopen op uw begrip.

 

 

 

per E-mail

U kunt uw bestelling ook per E-mail bij ons doen. Belangrijk hierbij is dat u voldoende gegevens van het betreffende product en voldoende gegevens van uzelf doorgeeft. Zo kunnen onze medewerkers gemakkelijk en snel uw bestelling verwerken. In verband met de andere werkomstandigheden door corona kan het zijn dat u niet dezelfde dag een reactie ontvangt. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen ?

Heeft u vragen over onze service en de geldende corona maatregelen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en adviezen te geven.

Contact en openingstijden