Koelen en vriezen

Koelen, vriezen of een combinatie? Binnen de productgroep koelen en vriezen zijn diverse technologieën ontwikkeld op het gebied van langere houdbaarheid van producten, energiezuinigheid, design en gebruiksgemak. Of u nu op zoek bent naar een huishoudelijk apparaat of apparatuur voor professioneel gebruik : wij kunnen u helpen bij het zoeken naar het apparaat dat bij u past! Ook wanneer u specifieke wensen heeft zoals bijvoorbeeld koelers speciaal voor medicijnopslag of het ideale klimaat voor uw wijnen kunnen wij u van dienst zijn!

 

 

Belangrijke facetten bij het maken van uw keuze.

Netto inhoud

Belangrijk is om een goede inschatting te maken van de ruimte die u nodig heeft. Zo voorkomt u dat uw apparaat te groot is en vooral lucht koelt in plaats van producten.

Klimaatklasse

Niet alle apparaten zijn bestand tegen lage temperaturen die in een niet verwarmde schuur of garage kunnen voorkomen. Ook zijn er apparaten die bij hoge temperaturen niet optimaal functioneren. Daarom bestaan er zogenaamde klimaatklassen. Deze geven aan bij welke minimum- en maximumtemperaturen van de omgeving, het apparaat volgens de fabrikant goed zou moeten blijven werken.

Energieklasse

De energieklasse van een apparaat geeft aan hoe energiezuinig deze is. Een koelkast met een A+ label verbruikt twee keer zoveel stroom als een koelkast met het A+++ label.

Invriescapaciteit

Wanneer u grotere hoeveelheden tegelijkertijd wilt kunnen invriezen, is de invriescapaciteit van belang. Deze geeft aan hoeveel kilo voedsel er per 24 uur ingevroren kan worden. Handig om te weten als u groot inkoopt of een moestuin hebt.

 

 

Op zoek naar meer informatie?

 

Lees onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op voor advies en informatie. Kijk voor onze contactgegevens op de contactpagina. U kunt zowel telefonisch contact leggen als langskomen in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 

 

Op zoek naar een nieuwe machine?

Kom langs in onze winkel voor vrijblijvend advies en een offerte op maat! Onze verkopers staan voor u klaar om samen te zoeken naar het apparaat dat bij u past!

Contact en openingstijden