Wassen en Drogen

Onze producten op het gebied van wassen en drogen variëren van wasmachines en wasdrogers tot afwasautomaten en accessoires op zowel huishoudelijk als professioneel niveau. In onze winkel treft u daarom een verscheidenheid aan apparatuur op het gebied van wassen en drogen. U kunt zonder afspraak langskomen om u vrijblijvend te laten informeren.  Onze verkopers staan voor u klaar om samen met u te zoeken naar het product dat het beste bij uw wensen aansluit.

Alle producten die op het gebied van wassen en drogen in onze winkel verkocht worden, kunnen ook door ons worden gerepareerd. Daarnaast verkopen wij ook producten die u nodig heeft om uw apparatuur te kunnen gebruiken en te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan wasmiddelen, geurflacons voor drogers, afwasmiddelen, ontkalkings- en reinigingsmiddelen.

 

 

Producten op het gebied van wassen en drogen.

Wasmachines

Welke wasmachine past het beste bij uw huishouden? Het vulgewicht en de hoogte van het toerental zijn belangrijke facetten bij het kiezen van de juiste machine.

Wasdrogers

Bij het aanschaffen van een wasdroger die bij u past is het belangrijk te letten op het vul gewicht en de wijze van vochtuitstoot. Kiest u een wasdroger of gaat u voor compact en kiest u een was-droogcombinatie?

Afwasautomaten

Bent u op zoek naar een inbouw- of een vrijstaande afwasmachine? Er zijn binnen afwasapparatuur diverse functionaliteiten te kiezen waardoor u uw afwas nóg gemakkelijk kunt wegwerken!

Accessoires

Wij bieden u een mooi assortiment aan diverse accessoires zoals bijvoorbeeld Ultraphase wasmiddel voor uw Twindossysteem of heerlijk geurende caps voor in uw wasdroger.

 

 

Op zoek naar meer informatie?

 

Lees onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op voor advies en informatie. Kijk voor onze contactgegevens op de contactpagina. U kunt zowel telefonisch contact leggen als langskomen in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 

 

 

Heeft u een storing of bent u op zoek naar nieuwe apparatuur?

Wij helpen u graag verder!

Contact en openingstijden