Klein huishoudelijke apparatuur

Onze producten in de categorie huishoudelijke apparatuur variëren van kookplaten tot magnetrons en van stofzuigers tot strijkijzers op zowel huishoudelijk als professioneel niveau. In onze winkel treft u daarom een verscheidenheid aan producten op het gebied van huishoudelijke apparatuur. U kunt zonder afspraak langskomen om u vrijblijvend te laten informeren.  Onze verkopers staan voor u klaar om samen met u te zoeken naar het product dat het beste bij uw wensen aansluit.

 

 

Producten in de categorie klein huishoudelijke apparatuur.

Koken

Kookt u op gas of kookt u met een stekker? In de toekomst zal koken op gas steeds minder voorkomen. Elektrisch koken is een duurzame oplossing ter vervanging van uw gaskookplaat. Samen met onze verkoper kunt u zoeken naar de kookplaat die het beste bij uw wensen aansluit. Bij ons vind u de kookplaat die bij u past: met of zonder stekker!

Koffieautomaten

Koffie is populair. Ons dagelijkse ‘bakkie troost’ moet natuurlijk wel de gewenste kwaliteit hebben. Kiest u voor filterkoffie of een basic koffiezetapparaat met bonen óf ontpopt u zich tot een echte barista en gaat u voor een uitgebreid koffiezetapparaat met eindeloze variatiemogelijkheden?

Strijkijzers

Het type strijkijzer dat het beste bij u past hangt af van verschillende factoren. Wanneer u grote hoeveelheden strijkt, zal een stoomgenerator  prettiger en sneller werken dan een basisstrijkijzer. Ook kunnen wij u strijksystemen met professioneel resultaat bieden. Wat is uw strijkbehoefte?

Bakken

Wij bieden u een mooi assortiment aan ovens, magnetrons en combinaties daarvan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse keuken hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld keukenmachines, staafmixers, broodroosters of tosti-ijzers. Kies de bij u passende producten om uw lievelingsrecept gemakkelijker en sneller klaar te kunnen maken.

Stofzuigers

Welke stofzuiger past bij uw huishouden? Kiest u traditioneel of gaat u voor een moderne robot? De keuze van een stofzuiger die bij u past is afhankelijk van uw thuissituatie. Zo spelen factoren als huisdieren, allergieën en uw type vloer een belangrijke rol bij het maken van de juiste keuze.

Persoonlijke verzorging

Ons assortiment op het gebied van persoonlijke verzorging varieert van scheerapparaten tot elektrische tandenborstels en van krul- en stijltangen tot bloeddrukmeters. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Storing? Bel 0317 61 53 53!

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen, mogelijk helpt dit u om het probleem zelf al op te lossen.
Komt u er toch niet uit of staat uw vraag er niet tussen? Bel ons!

Naar veelgestelde vragen