Radio en TV

 

Wilt u de geluidskwaliteit in uw huiskamer optimaliseren of bent u toe aan een nieuwe televisie? U vind deze producten in onze winkel. Onze verkopers staan voor u klaar om samen met u te zoeken naar het product dat bij u past. Kom langs in onze winkel voor een vrijblijvend gesprek!

 

Producten op het gebied van radio en TV

TV's

Resolutie, formaat, aansluitmogelijkheden en Smart functies zijn belangrijke facetten bij het kiezen van een TV die bij u past. Termen als Full HD, Ultra HD, OLED en QLED, wordt uw beeld van de mogelijkheden en verschillen al wat onscherp? Onze verkopers staan klaar om u te helpen!

Speakers

Wilt u de geluidskwaliteit van uw radio of TV in uw huis optimaliseren met behulp van nieuwe of extra speakers? U heeft keuze uit diverse oplossingen. Kiest u voor een losse Wi-Fi/Bluetooth speaker, een compleet home cinema set of gaat u voor een losse subwoofer om de laagste bastonen extra effect te geven? Onze verkopers geven u graag advies!

Stereo installaties

Belangrijke vragen die u zichzelf moet stellen bij het aanschaffen van een stereo installatie zijn: wat wil ik voornamelijk gaan afspelen? Hoe groot is de ruimte waar deze installatie komt te staan? Luister ik ook vaak radio of wil ik met mijn nieuwe stereo installatie juist draadloos muziek kunnen streamen?

Accessoires

Op het gebied van Radio en TV verkopen wij diverse accessoires. Wij bieden u een ruim assortiment van oordopjes tot Wi-Fi versterkers en van losse aansluitsnoeren tot extra afstandsbedieningen. Vraag naar de mogelijkheden !

Heeft u een storing of bent u op zoek naar nieuwe apparatuur?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Houd bij storingen altijd het typenummer van uw machine bij de hand.

Contact en openingstijden