Over ons

 

 

Ons lidmaatschap bij Techniek Nederland geeft u zekerheid over de leveringsvoorwaarden, kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Omdat wij gecertificeerd servicedealer zijn van merken als Miele, Bosch, Siemens en Liebherr kunt u ook bij ons terecht voor reparaties onder garantie, professionele apparatuur en profiteert u van ons aanbod van exclusieve modellen.

 

 

 

Door ons partnerschap met Wecycle dragen we dagelijks bij aan de circulaire economie. Bij bezorging en installatie van een nieuw apparaat nemen wij uw oude exemplaar gratis mee om deze op verantwoorde wijze te laten recyclen. In onze winkel kunt u ook kleine elektrische apparaten inleveren ter recycling.

Inleveren van elektrische apparaten is goed voor hergebruik van grondstoffen, het milieu en (sociale) werkgelegenheid. Alle apparaten die werken op stroom (stekker, batterij, accu) kunt u inleveren voor recycling

 

 

Waarom kiest u voor ons?

Service

Service is één van de kernwaarden van onze organisatie. Wij helpen u graag om te zoeken naar de juiste oplossing!

Kwaliteit

Wij willen onze klanten de beste kwaliteit garanderen en werken daarom alleen met originele onderdelen. Op die manier blijft de kwaliteit die wij u willen bieden, gewaarborgd.

Verkoop én reparatie

Koop bij de man die ook repareren kan! Bijna alle apparatuur die u bij ons aanschaft kunnen wij, indien nodig, ook repareren.

Technische kennis

Onze monteurs zijn specialisten in hun vakgebied. Met regelmaat volgen zij trainingen om de meest actuele kennis te verkrijgen.

Onze klanten aan het woord

Leuk klein winkeltje waar je nog echt als klant wordt behandeld en zeer goede service.

Ceel Roseboom

- juli 2021

Heeft u problemen met uw apparatuur?

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen, mogelijk helpt dit u om het probleem zelf al op te lossen!
Komt u er toch niet uit of staat uw vraag er niet tussen? Bel 0317 61 53 53

Naar veelgestelde vragen