Onderdelen

 

Ons aanbod aan onderdelen is divers! Wij bieden onderdelen aan die zowel direct als indirect gerelateerd zijn aan onze productgroepen. Dat wil zeggen dat wij onderdelen verkopen die in de machines zelf zitten maar ook onderdelen die gerelateerd zijn aan de producten die we verkopen. Bent u op zoek naar een onderdeel maar weet u niet zeker of wij dit verkopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Onderdelen: een ruim begrip!

Diversiteit in onderdelen

Onderdelen: een ruim begrip! De onderdelen en accessoires die u kunt bestellen zijn zowel direct als indirect gerelateerd aan onze productgroepen. Naast witgoedgerelateerde onderdelen, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen zoals bijvoorbeeld: filters, inktpatronen, batterijen, kabels op maat, diverse typen opladers, losse stekkers, stekkerdozen, stoppen voor in uw meterkast, switches, stofzuigerzakken, Wi-Fi versterkers etc.

Zelf aan de slag?

Onze reparaties worden altijd uitgevoerd door gecertificeerde monteurs en met originele onderdelen zodat wij de kwaliteit die u van ons gewend bent, kunnen waarborgen. Wilt u onderdelen bestellen en deze zelf in uw machine plaatsen? Dat kan, maar let op: wanneer u de reparatie, met de door ons geleverde onderdelen, zelf uitvoert geven wij geen garantie.

Heeft u een monteur nodig?

Staat uw vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Bel 0317 61 53 53 Helpt u ons met een snelle afhandeling door het merk en typenummer van uw apparaat bij de hand te houden tijdens ons telefoongesprek?

Contact en openingstijden